İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı.

İstihdam ve mesleki eğitim politikalarının oluşturulmasını, istihdamı koruyucu, geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif işgücü programlarının belirlenmesi, istihdam etkinliklerinin ve mesleki eğitim uygulamalarının izlenmesi ve değerlendirilmesine yönelik çalışmalar yapmak üzere toplanan İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Ekim ayı toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında 15.10.2019 tarihinde gerçekleştirildi.

15.10.2019 - 22:11:35 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası