YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI EĞİTİM PROGRAMI SONA ERDİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve GÜNDER işbirliğiyle BAKKA Teknik Destek Programı kapsamında yürütülen Karabük İli Yenilenebilir Enerji Kaynakları Eğitim Programı’nın son bölümü olan Güneş Enerjisi Sistemleri, Rüzgâr Enerjisi Sistemleri ve Biyo Kütle Santralleri Temel Eğitimi Karabük Üniversitesi Hamit Çepni Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mustafa Yaşar,Prof.Dr.Emrah Deniz ve Karabük TSO Genel Sekreteri Cem Biçen’in de hazır bulunduğu,Karabük Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı ve Karabük Üniversitesi Enerji Teknolojileri Kulübü da katılımı ile verimli geçen seminere yaklaşık 300 kişilik bir katılım olmuştur.

10.10.2019 - 17:46:15 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası