KOCAELİ SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ZEYTİNOĞLU’NDAN ZİYARET

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,TOBB Başkan Vekilliği dolayısıyla görev alanında bulunan odalara gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier,Meclis Başkanı H.Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyarette bulundu.

Başkan Mescier nazik ziyaretlerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’na teşekkür ederek hediye takdiminde bulundu.

23.09.2019 - 16:46:38 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası