GİRİŞİMCİLERE REHBER OLACAK PROJE TOPLANTISI YAPILDI

Karabük TSO, SMMM Odası, KOSGEB ve İŞKUR olarak önümüzdeki günlerde işgücü piyasası aktörlerine yönelik düzenlenecek rehberlik çalışmalarının planlanmasına yönelik toplantı 10.09.2019 tarihinde İŞKUR İl Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Ortak projemiz ile ticari hayatın içerisinde bulunan ve yeni iş fikirlerini hayata geçirmek isteyen yeni girişimcilere yönelik rehberlik, eğitim ve danışmanlık hizmetleri verilecek olup, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulmasına destek olunması hedeflenmektedir.

10.09.2019 - 16:07:33 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası