KARABÜK İLİ YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI EĞİTİMİNİN İKİNCİ ETABI GERÇEKLEŞTİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının ve GÜNDER işbirliğiyle BAKKA Teknik Destek Programı kapsamında yürütülen Karabük İli Yenilenebilir Enerji Kaynakları Eğitim Programı’nın ikinci bölümü olan Güneş Enerjisi Çatı ve Cephe Sistemleri Eğitimi Karabük Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Eğitime,Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun KARATAŞ,Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin EMİRSÜLEYMANOĞLU,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı H.Salih YILMAZ, Karabük Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Atakan İRKEN,TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal KILIÇ ve oda üyeleri katıldı.

10.09.2019 - 14:54:02 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası