BAŞKAN MESCİER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mescier,Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mescier yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi ‘’ Bilindiği üzere bayramlar, her türlü insani ve ahlaki değerin yeniden yeşertildiği özel günlerdir. Bu manevi ve müstesna günleri, dargınlık ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak, sevgi dostluk ve kardeşlik duygularımızı en yoğun şekilde güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsata çevirmeliyiz.

Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirerek, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramını en iyi dileklerimle kutlar, tüm insanlığa, ülkemize barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, saygılar sunarım.’’

10.08.2019 - 00:23:35 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası