MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ SINAVLARI DEVAM EDİYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde Mesleki Yeterlilik Belgelendirme sınavları yapılmaya devam ediyor. Köprülü Vinç Operatörlüğü Seviye 3 sınavları 41 kişinin katılımıyla 10-11 Mayıs 2019 tarihlerinde Serhat Haddecilik San. ve Tic.A.Ş. firmasında gerçekleştirildi. Köprülü Vinç Operatörlüğü Seviye 3 belge zorunluluğu 11 Kasım 2018 tarihinde yayımlanan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tebliği ile zorunlu hale getirilmiştir. Bu kapsamda Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Yeterlilik Kurumu sınav taleplerini almaya devam ediyor.

13.05.2019 - 10:52:13 | Karabük Ticaret ve Sanayi Odası